Naar boven

Maison Berger

(96) (96 artikelen)
Maison Berger Mensen zijn visuele wezens. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat we bij het inrichten van ons interieur vooral aandacht besteden aan hoe het eruit ziet. Toch is de geur in huis minstens zo belangrijk. Geuren creëren associaties, roepen emoties en herinneringen op. Vervelende geuren, zoals na het koken of roken, blijven vaak lang hangen en kunnen ergernissen veroorzaken. Wil je altijd verzekerd zijn van een aangename geur in huis én in de auto, dan zijn de producten van Maison Berger een aanrader.
Sorteren
Over Maison Berger
Het verhaal van Maison Berger gaat terug naar het jaar 1898, toen de apothekersassistent Maurice Berger een van de cruciale kwesties van zijn tijd wilde aanpakken: de slechte luchtkwaliteit in ziekenhuizen. Hij ontwikkelde de Lampe Berger: een speciale diffuser met katalyse, waarmee onaangename geuren niet alleen gemaskeerd werden, maar ook daadwerkelijk uit de binnenlucht werden geëlimineerd. Zijn diffuser werd een groot succes en ontwikkelde zich van noodzakelijk hulpmiddel in de zorg naar het must have accessoire in elk huishouden. Tegenwoordig ontwikkeld Maison Berger naast de klassieke Lampe Berger huisparfums ook autoparfums, geurkaarsen en geurstokjes.

Maison Berger geurverspreiders kopen
Bij Geels Woonwarenhuis vindt je een geurig assortiment van Maison Berger geurverspreiders voor thuis en in de auto. We leveren zowel diffusers en navulverpakkingen als prachtig verpakte cadeausets. Deze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan heerlijke geuren. Van Mystery Patchouli, Amber Elegance en Ocean Breeze tot Forest Mist, Lavender Fields en Enchanting Sandalwood, er is voor ieder wat wils te vinden. Daarnaast zijn er ook producten verkrijgbaar die speciaal ontwikkeld zijn voor het elimineren van onder andere tabaksluchtjes en geuren van huisdieren.

Maison Berger huisparfums & autoparfums bestellen bij Geels Woonwarenhuis
Maison Berger huisparfums en autoparfums bestel je bij Geels Woonwarenhuis heel gemakkelijk online. Daarbij ben je altijd verzekerd van een veilige betaling, een snelle levering en een gratis verzending bij besteding van €50 of meer (binnen Nederland). Kom je liever even ‘proefruiken’? Je bent van harte welkom in onze winkel in Bennekom!