Naar boven

Demeyere: hoogwaardig roestvrijstalen kookgerei

(21) (21 artikelen)
Demeyere Het Belgische pannenmerk Demeyere staat voor kwaliteit en gemak. De pannen van Demeyere zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame (roestvrijstalen) materialen en samen met de slimme eigenschappen van de pannen kook je net als een topchef. Demeyere onderscheidt zich van andere merken door de speciale meerlagen-bodem in hun pannen. Hierdoor houden de pannen de warmte extra goed vast, ideaal voor bijvoorbeeld inductie. De diverse designs en handige eigenschappen die Demeyere aanbiedt zorgen ervoor dat er een geschikte pan is voor elk gerecht en voor iedere kookliefhebber. Niet voor niets maakt Demeyere nog iedere dag het verschil in de keuken. Bekijk alle producten van Demeyere op onderstaande pagina:


SNEL VINDEN: Demeyere Apollo | Demeyere wok

MEEST VERKOCHT: Demeyere koekenpan Alu Pro - 28 cm
Een Demeyere pan bestel je eenvoudig en snel bij Geels!
Door ons ruime aanbod Demeyere pannen zit er altijd een geschikte pan voor u tussen. Naast een zo volledig mogelijk assortiment staan we bij Geels Woonwarenhuis voor de kwaliteit van onze producten. Als je nog vragen hebt over het gebruik van je Demeyere pan kun je altijd bellen of langskomen in de winkel. Onze kookspecialisaten staan voor u klaar om u te helpen!

Naast de pannen biedt Demeyere ook enkele andere benodigdheden in de keuken van hoge kwaliteit, zoals panbeschermers en glasdeksels. Natuurlijk kun je ook bij Geels terecht voor kookbenodigdheden- en accessoires van andere topmerken. Kom langs in onze winkel of neem een kijkje op onze website!