Naar boven

Slabestek

(4) (4 artikelen)
Voor het serveren van salade is een goed slabestek een handig hulpmiddel voor de keuken. Een saladecouvert bestaat uit twee delen: een saladelepel en saladevork. Of je nu op zoek bent naar een RVS, kunstof of bamboe slabestek, Geels heeft 't!

De beste slabestek sets

Voor iedere slabestek proberen we een zo breed mogelijk assortiment samen te stellen, zodat je het product bestelt dat aansluit bij jouw wensen. Alle slabesteksets hebben brede lepel en een ronde vork. De brede vorm zorgt ervoor dat je de salade niet te veel samendrukt en door de ronde vork en haar tanden blijft de overtollige dressing achter in de kom. Zo neem je niet al te veel saus op je bord. In ons assoritment vind je slabestek van onder andere Mepal en Guzzini Glam
Ben je ook nog op zoek naar een bijpassende slakom om je salade in uit te serveren? Bekijk dan onze collectie slakommen.

 

Alles over slabestek 

Wil je een van onze productspecialisten spreken over onze slabestek? Onze productspecialisten staan graag voor je klaar om meer uitleg te geven over het product! Ook als je niet tevreden bent over je aanschaf, dan horen we dat graag. Slabestek vind je uiteraard ook op onze Cooking@Home-afdeling. Kom dus ook vooral langs om meer uitleg te krijgen over slabestek.