Naar boven
Cooking@Home, de kookwinkel van Geels woonwarenhuis
Cooking@Home, de kookwinkel van Geels woonwarenhuis

Koken & tafelen

(1.304 artikelen)
Mooie pannen, handige keuken accessoires, eigentijds servies, schitterende glazen en nog veel meer vind je in de kookwinkel Koken & Stoken van Geels Woonwarenhuis. Bestel online of kom naar onze winkel.
Kies een categorie
1 / 55
Sorteren

Keukenaccessoires en alles voor koken & tafelen koop je bij Geels Woonwarenhuis

Lekker eten begint in de keuken en eindigt aan tafel met het mooiste servies. Bij Geels Woonwarenhuis vind je de beste pannen, handige keukenaccessoires en het mooiste servies om de tafel mooi te dekken.
Met pannen van goede kwaliteit maak je het bereiden van heerlijke gerechten nog makkelijker, en kan iedereen tevreden aan tafel. De tafel dek je met je mooiste servies en glazen om van elke maaltijd een feest van te maken.

Ontdek de mooiste keukenaccessoires

Koken wordt nog makkelijker met handige keukenaccessoires. Wij hebben een grote collectie aan leuke en handige keukenhulpjes zodat jij elke dag het lekkerste eten op tafel kan zetten. Zo vind je bij ons een grote collectie Oxo Good Grips keukenaccessoires die jou helpen om als echte topkok te koken en natuurlijk keukenmachines van Magimix.

Lekker aan tafel met het mooiste servies

Goed eten smaakt nog beter op een mooi servies en een mooi gedekte tafel maakt van elke maaltijd een feest. Met onze uitgebreide collectie aan serviezen, glaswerk en bestek dek je de tafel altijd in stijl. Of je nu hebt gekookt voor het gezin, of voor een grote groep gasten, door het mooi op te dienen smaakt niet alleen het eten beter, maar ook goede wijn is lekkerder uit de juiste wijnglazen.

Alle pannen voor foodies en topkoks

Goed eten begint met ingrediënten van hoge kwaliteit, en het bereiden hiervan gaat beter in een goede pan. Een goede pan zorgt voor betere hittegeleiding over de bodem en hierdoor gaart je eten sneller en gelijkmatiger. Zo voorkom je dat het eten aanbrandt, of niet helemaal gaar is. In ons assortiment vind je voor elk gerecht de juiste pan, van een eenvoudige koekenpan tot luxe braadpannen en slow cookers. Voor elke gerecht vind je in onze webshop en in onze winkel de juiste pan.

Ontdek alle keukenaccessoires in onze winkel

Op zoek naar een leuk cadeau voor een fanatieke kok, de foodie in je familie of iemand die wat hulp kan gebruiken in de keuken? In onze winkel vind je een compleet assortiment aan keukenaccessoires, en alles voor in de keuken. Bezoek onze winkel en laat je inspireren.