🎉 Groot nieuws! Gerrit en Ada onthullen alle spannende vernieuwingen binnen Geels woonwarenhuis

Door Geels Woonwarenhuis - 17 januari 2024

Onze winkel staat op het punt een opmerkelijke transformatie te ondergaan met de lancering van zes gespecialiseerde winkels binnen het woonwarenhuis. Naast de vertrouwde formules Kluswijs, Colors@Home en Baderie presenteren we met trots drie nieuwe formules: Beddenspecialist, Cozy-Homes en Koken&Stoken.

Beddenspecialist.nl: Op maat gemaakt slaapadvies voor de perfecte nachtrust

Beddenspecialist.nl introduceert een uniek slaapconcept binnen ons woonwarenhuis. Klanten kunnen rekenen op persoonlijk advies op basis van SlaapID, waarbij slaapgedrag- en postuurmetingen centraal staan. Terwijl je thuis slaapt vergaart de SlaapID sensor een schat aan informatie op gebieden als slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Hierdoor kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden voor matrassen, bedden, boxsprings, en meer, gericht op een goede nachtrust. Onze medewerkers worden opgeleid door een slaapfysio tot gecertificeerde ligexperts.Tevens verkopen we ook bedtextiel van o.a. de merken VanDijck, Essenza en Beddelicious.

 
 

Cozy-Homes: Eigentijdse meubelen en woonaccessoires

Cozy-Homes voegt een prachtige meubelafdeling toe, waar klanten kunnen kiezen uit een uitgebreide collectie tafels, stoelen en banken. Hier kunnen klanten meubels zelf samenstellen door middel van modulaire opties, zodat elk stuk perfect aansluit bij hun stijl en voorkeur. Ontdek comfort en schoonheid bij Cozy-Homes, waar functionaliteit en esthetiek samenkomen. Maak je huis een thuis met onze prachtige meubels en woonaccessoires. 

 

Koken&Stoken: Kookbeleving voor binnen én buiten

Onze vernieuwde kookwinkel heeft een uitgebreide collectie pannen, BBQ's, keukenhulpjes etc. Ons assortiment bestaat uit topmerken zoals Big Green Egg, Kamado Joe, Napoleon, The Bastard, Weber, Boretti, Witloft, Le Creuset, BK, DeMeyere, Boska en meer. Ontdek ook een ruim assortiment smaakmakers zoals rubs, sauzen en rookhout. Onze winkel biedt een uitgebreide beleving voor zowel binnen- als buitenkoken, geschikt voor elk seizoen en voor elke kookliefhebber.

 
Meer dan een winkel
Gerrit en Ada Geels over de vernieuwing van onze winkel: we willen meer dan een gewone winkel zijn. Ons doel is om een plek te zijn waar we de wensen van klanten begrijpen en hen ondersteunen bij het vinden van persoonlijk advies en oplossingen voor hun woonkamer, badkamer, keuken, slaapkamer en buitenruimte. In reactie op de groeiende vraag van klanten, niet alleen binnen de bestaande productgroepen, maar ook voor specifieke adviezen met betrekking tot producten zoals bedden, banken en stoelen, willen we niet alleen helpen bij het inrichten van ruimtes maar ook bij het maken van weloverwogen keuzes. Ons streven is om deze wensen te vervullen door samen te werken met vooraanstaande partners in de markt die onze focus op kwaliteit en klantgerichtheid delen.

Complete winkelervaring
Bij Beddenspecialist bieden we een uniek inzicht in slaapgedrag, wat de basis vormt voor persoonlijk advies. Cozy-Homes geeft klanten de mogelijkheid om hun eigen unieke meubelstukken samen te stellen, terwijl Colors@Home zich specialiseert in raamdecoratie, vloeren, behang en meer. Onze Baderie ontwerpt en monteert prachtige badkamers, terwijl onze Kluswijs bouwmarkt uitblinkt in deskundig advies, met specialisatie in maatwerkkasten, verf, ijzerwaren, isolatie en meer. De nieuwe kookwinkel biedt een complete ervaring voor kookliefhebbers, zowel binnen als buiten. Met deze nieuwe formules kunnen we vrijwel alles verzorgen in en om huis, van de badkamer tot de slaapkamer, alles voor binnen- en buitenkoken, tot aan je verbouwingsklus, montage en meer.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ervaar de ultieme winkelervaring bij Geels - uw specialistische woonwarenhuis met zes speciaalzaken onder één dak!