Advies nodig? Bel ons op 0318 - 414 500
Naar boven

Acties van Geels Woonwarenhuis

 


Bij Geels Woonwarenhuis hebben we doorlopend acties en aanbiedingen. Naast de onderstaande speciale acties hebben we in alle speciaalzaken altijd aanbiedingen met diverse producten. Scroll door de pagina om de speciale acties te bekijken. 

Onze actuele KlusWijs folder vind je onder de knop “Onze nieuwe folder is er weer“ op de homepage.     
Pannen inruilactie! Jouw pan is geld waard.

Ruil nu je oude pan in en ontvang tot 17,50 korting op een nieuwe pan! De actie is geldig t/m 15 februari, ook op afgeprijsde pannen. Alleen geldig in onze winkel. De actie geldt niet voor Les Forgées pannen van Le Creuset.

Lees alles over deze actie
 
 

  
20% korting op behang en gordijnen bij Colors@Home

Begin het jaar met een frisse start! Geef je muren weer een frisse look met een nieuw trendy behang en dankzij verduisterende gordijnen blijft jouw huis heerlijk warm met het koude weer. Kom kijken bij Colors@Home en profiteer tot zaterdag 18 januari op behang en gordijnen! 

   
Jouw slimme maatwerkkast gratis ingemeten en gemonteerd!

Wist je dat je bij Geels je maatwerkkasten GRATIS kan laten inmeten én monteren? Zo heb je een perfect op maat gemaakte kast die voldoet aan jouw smaak en opbergwensen.

 


 

  
Nespresso actie: koffiekorting cadeau!

Ontvang nu 30,00 of 70,00 euro koffiekorting bij aankoop van een Nespresso machine samen met 100 of 200 Nespresso capsules. Is jouw koffiekorting 70,00, bestel dan minimaal 200 capsules. Is jouw koffiekorting 30,00, bestel dan minimaal 100 capsules.
De hoogte is van de koffiekorting is afhankelijk van het aangekochte koffie machine type.

De actie loopt van 4 november 2019 t/m 26 januari 2020.
 

 
 

 

 
 
 
Altijd 25% korting op Sikkens verf bij Geels

Geels Woonwarenhuis is Erkend Sikkens Specialist. Als Erkend Sikkens Specialist bieden wij optimale service en betrouwbare verfkwaliteit. Je koopt Sikkens voor de topkwaliteit. Wij garanderen je dat je die ook daadwerkelijk krijgt: product- en kleurkwaliteit zijn verzekerd door het gebruik van officiële Sikkens-grondstoffen zoals kleurenpasta’s en gecertificeerde mengmachines. Zo weet je zeker dat het product de voorgeschreven levensduur behaalt, en de meer dan 50.000 kleuren tot hun recht komen op je houtwerk of muur.En om een perfect resultaat ook voordelig te kunnen realiseren geven wij altijd op alle Sikkens verven.
25% korting