Klantbeoordeling
4,5 / 5
Advies nodig? Bel ons op 0318 - 414 500
Naar boven

Acties van Geels Woonwarenhuis

 


Bij Geels Woonwarenhuis hebben we doorlopend acties en aanbiedingen. Naast de onderstaande speciale acties hebben we in alle speciaalzaken altijd aanbiedingen met diverse producten. Scroll door de pagina om de speciale acties te bekijken.  


Geweldige klusacties in onze folder! 

 
 

Bekijk de actuele KlusWijs folder.

 


Altijd klussen met korting in de KlusWijs bouwmarkt bij Geels Woonwarenhuis

Laat deze coupon zien bij de kassa en profiteer van 20% korting op 1 artikel naar keuze.*

*Vraag de winkel naar de actievoorwaarden. Niet geldig op lopende acties, Vast Laag, maatwerk en montage. Max. 1 kortingscoupon per product en per klant. Deze kortingscoupon is alleen in te wisselen in de Kluswijs bouwmarkt van Geels woonwarenhuis en is niet inwisselbaar in de webshop van kluswijs.nl. 
 
 15% korting op lichtbronnen

Vervang je gloei- en halogeenlampen voor led lampen en bespaar tot wel 90% op je energieverbruik! Je profiteert nu van 15% korting op lichtbronnen t/m zaterdag 24 september in onze winkel.

De korting geldt niet op Philips Hue.

  

Tot 60% korting op heel veel karpetten

De juiste vloerkleed kan in de winter veel warmte en sfeer in huis brengen. Profiteer nu van tot 60% korting op onze karpetten in onze winkel.

De karpetten vind je in diverse stijlen, kleuren, prints, vormen en maten en we blijven ze aanvullen! Kom gauw naar onze winkel!

 

  
 
 


Altijd 25% korting op Sikkens en Wijzonol verf bij Geels

Geels Woonwarenhuis is Erkend Sikkens en Wijzonol Specialist. Bij Geels bieden wij optimale service en betrouwbare verfkwaliteit. Je koopt Sikkens en Wijzonol voor de topkwaliteit. Wij garanderen je dat je die ook daadwerkelijk krijgt: product- en kleurkwaliteit zijn verzekerd door het gebruik van officiële Sikkens-en Wijzonol grondstoffen zoals kleurenpasta’s en gecertificeerde mengmachines. Zo weet je zeker dat het product de voorgeschreven levensduur behaalt, en de meer dan 50.000 kleuren tot hun recht komen op je houtwerk of muur. En om een perfect resultaat ook voordelig te kunnen realiseren geven wij altijd 25% korting op alle Sikkens en Wijzonol verven!

Meer over verf
 


 
 
 

Jouw slimme maatwerkkast gratis ingemeten en gemonteerd!

Wist je dat wij jouw maatwerkkasten GRATIS inmeten én monteren? Zo heb je een perfect op maat gemaakte kast die voldoet aan jouw smaak en opbergwensen.